Het is echt een uitstekende zaak dat we nu een groot aantal systemen voor het bleken van tanden hebben die succesvol en ook veilig zijn https://bbeautyful.nl/product/tandenbleekset-voor-thuis/. Met deze producten voor het bleken van tanden hoeven we nu niet zoveel uit te geven of onze tand bloot te stellen aan waarschijnlijke problemen. Hier zijn enkele verstandige strategieën voor het bleken van tanden die u kunt volgen. Houd er rekening mee dat deze richtlijnen voor het bleken van tanden tanden witter maken, verkleuring voorkomen en volledig natuurlijke oplossingen aanmoedigen.

1. Het allereerste idee is hoe perfect u uw glazuur beschermt tegen verkleuring. Zorg ervoor dat uw gebit regelmatig wordt gecontroleerd. Wacht niet tot uw tandarts een afspraak voor u maakt; weet wanneer u ervoor moet kiezen om regelmatig te reinigen, samen met andere reguliere onderhoudsbehandelingen voor het glazuur.

Strenge mondhygiëne is meestal cruciaal, vooral als u rookt. Zorg ervoor dat u uw tanden minimaal twee keer per dag poetst en flosst. Draag niet alleen uw tandenborstel bij u, maar ook uw tandzijde. Deze kunnen de vorming van tandplak helpen verminderen, waardoor u de verlangens van het bleken van tanden veel meer kunt vermijden dan nodig is.

2. Weet welke dranken leiden tot tandverkleuring. Espresso, cola’s en thee zijn enkele van de belangrijkste boosdoeners met betrekking tot vlekken en verkleuring van het glazuur. Nicotine uit sigaretten leidt ook tot vlekken. Zorg ervoor dat u water drinkt of uw respectievelijke mond spoelt met gewoon water na elke consumptie van kolen, thee of koffie.

3 Voor puur natuurlijke richtlijnen voor het bleken van tanden, kunt u fruit verbeteren, bijvoorbeeld aardbeien. Prak wat aardbeien fijn en wrijf ze over de tand. Laat ze minstens 5 minuten staan, zodat je direct een tandenbleekmiddel krijgt. De binnenkant van een sinaasappelschil kan ook worden gebruikt als volledig natuurlijk bleekmiddel. Wrijf de binnenkant met de schil in je glazuur of meng het met citroensap en zout.

4. Onder de vele suggesties voor het bleken van glazuur, heb je waarschijnlijk al gelezen over zuiveringszout. U moet tandpasta’s gebruiken met materiaal dat zuiveringszout bevat, anders maakt u er zelf een. Meng de maxing soda die een minimum aan zout bevat en je hebt ook goedkope, maar krachtige tandbleekmiddelen.

5. Vermijd mondwater indien mogelijk. Mondspoelingen kunnen een slechte ademgeur bedekken, maar het kan u niet helpen als het gaat om het bleken van tanden. Het is bekend dat mondspoelingen alcohol en verschillende substanties bevatten. Samen kunnen deze vlekken op de tanden veroorzaken.

Add Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *